Photobooth huren voor de grote opening

Photobooth huren zodat wij de opening zo groot mogelijk kunnen vieren. Na een lange periode waarin wij hebben gezeten is onze winkel eindelijk af. Echter willen wij niet zomaar de deur open doen en gaan verkopen. Nee, wij hebben ervoor gekozen om hier een echte opening voor te bedenken. Een hapje en een drankje en niet te vergeten dat de muziek ook rijkelijk aanwezig moet zijn. Kortom, wij gaan gewoon een feest organiseren voor onze opening! Waar begin je dan?

Photobooth huren

Hoe start je de organisatie hiervan?

Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat er voldoende drinken en eten verkrijgbaar is. Of dat je nu kiest voor hapjes of voor een compleet buffet, weet hoeveel gasten je uitnodigt! Vervolgens ga je kijken of dat je muziek erbij wilt hebben en zo ja, welk muziek past bij jouw concept? Als dat allemaal geregeld is, dan raad ik je ook aan om een photobooth te huren. Hoe leuk zou het zijn als iedereen hier op de foto gaat en jij uiteindelijk hier een collage van kan maken?

Photobooth huren is zo gedaan

Wij hadden de hapjes en drankjes geregeld en het enige wat er nog moest gebeuren was het huren van een photobooth. Op het internet vind je meerdere bedrijven dit dit aanbieden. Echter heb ik bij jongensvandephotobooth.nl daadwerkelijk een offerte opgevraagd. Deze kreeg ik in een mum van tijd terug en daar heb ik vervolgens weer akkoord op gegeven. De gegevens kon je invullen in een klantenportaal en op basis daarvan gingen zij voor ons aan de slag.